НІБУЛОН завершив весняну посівну з дотриманням термінів, попри пізній початок робіт

У поточному сезоні НІБУЛОН зменшив посівні площі кукурудзи порівняно з попередніми роками, що пов'язано з економічними очікуваннями й розрахунками. Натомість в компанії збільшили посівні площі під олійними.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Найголовніше  ми дотрималися термінів, завершили кампанію в усіх регіонах за три тижні, незважаючи на пізній початок робіт через дощі, які змістили старт на середину третьої декади квітня. За підсумками посіяно майже 19,5 тис. га соняшнику, 5,8 тис. га кукурудзи та близько 3,5 тис. га сої», — йдеться у повідомленні.

Також в компанії провели заходи із догляду за озимими культурами, здійснили хімічну обробку засобами захисту зернових на загальній площі близько 17 тис. га та внесли ґрунтові гербіциди на площі понад 22 тис. га.

Читайте також: НІБУЛОН відновив прийом зернових на ще одному річковому терміналі

Порівнюючи з минулим сезоном, терміни посівної кампанії дещо змістилися, проте все ж вона відбулася швидше, ніж у минулому році, коли на фоні польових робіт поблизу окремих філій, зокрема в Миколаївській області та на Сумщині, тривали активні бойові дії.

Нагадаємо, НІБУЛОН інвестував $15,5 млн у налагоджування потужностей з перевалки зернових із залізниці та з автотранспорту на річковий.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus