Контінентал завершив весняну посівну з невеликим запізненням

Компанія «Контінентал Фармерз Груп» закінчила весняний посів ярих культур. Під час цієї кампанії було засіяно всі планові площі  понад 104 тис. га.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

У цьогорічній структурі традиційні культури — соняшник, кукурудза, соя та ріпак, а також цукровий буряк і гречка. Крім того, в компанії цьогоріч відвели понад 2 тис. га під картоплю.

«Цьогорічна посівна кампанія мала свої труднощі. Через затяжні дощі й низький температурний режим роботи проводили з перервами, а завершення посівної дещо відтермінували. Проте сприятлива погода, яку прогнозують найближчим часом, дозволить компенсувати зміщення календарних термінів та в підсумку досягти планових фаз розвитку культур. Налаштовані отримати рівномірні сходи на всіх площах», — розповів генеральний директор Компанії «Контінентал» Георг фон Нолкен.

Читайте також: АгроЕкспедиція Посівна. Миколаївщина та Одещина

Компанія вже перейшла до внесення засобів захисту рослин і міжрядкового обробітку. На черзі — підготовка до жнив. 

Нагадаємо, в Україні завершується весняна посівна кампанія. Загалом сівбу вже проведено на площі 5 млн 278 тис. га (97% від прогнозу).

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus