Для українських експортерів відтепер доступний ще один ринок збуту

Українським експортерам став доступним новий ринок для збуту продуктів вітчизняного виробництва, а саме молока та молочних продуктів до Канади.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

Детальніше ознайомитися з погодженою компетентними органами обох країн формою сертифіката для експорту зазначеного товару можна на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво», рубрика «Сертифікати на експорт з України».

Україна планує постачати пшеницю та борошно до Китаю

Читати також

Пояснення до вимог законодавства Канади, які стосуються виробників молочних продуктів та вказані у зоосанітарному сертифікаті опубліковано на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі «Вимоги країн світу».

Для початку експорту харчових продуктів необхідно звернутися із запитом до територіального органу Держпродспоживслужби за місцем розташування потужності.

Наразі для українських виробників молока і молокопродуктів відкриті ринки 31 країни, серед яких: Європейський Союз, Євразійський Союз, Великобританія, Китай, Японія та інші. 

Нагадаємо, Держпродспоживслужба веде роботу з відкриття понад 27 нових міжнародних ринків для українських товарів. Новими імпортерами української продукції можуть стати: Таїланд, Південна Корея, Малайзія, В’єтнам, Кувейт, Бахрейн, Королівство Саудівська Аравія, Туреччина, Гонконг, Європейський Союз, Канада, Мексика, Оман та Китай.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus