Agritechnica 2023: Україна вперше представить масштабну національну експозицію

З 12 по 18 листопада в Ганновері, Німеччина, відбудеться провідна світова виставка сільськогосподарської техніки Agritechnica 2023. В ній візьмуть участь 2600 експонентів із понад 50 країн. Організатор, DLG (Німецьке сільськогосподарське товариство), повідомляє, що серед зареєстрованих 2 200 експонентів представлені всі провідні міжнародні компанії сільськогосподарського машинобудування.

Попередній перелік учасників опубліковано на сайті. Професійні відвідувачі знову можуть розраховувати на масштабну виставку Agritechnica з численними лідерами ринку та провідними експертами галузі.

Agritechnica 2019: фотогалерея. Частина 1

З більш ніж 2600 очікуваних експонентів в 23 виставкових павільйонах, у тому числі 20 національних експозицій, на понад 400 000 квадратних метрів виставкової площі, а також насиченою міжнародною технічною програмою, Agritechnica стане цього року епіцентром і головною подією світової галузі сільськогосподарського машинобудування.

«Серед експонентів з понад 50 країн представлені усі лідери ринку. Разом з міжнародним дилерським центром, B2B-виставкою «Системи та компоненти» та зоною стартапів «agrifood start-ups» Agritechnica 2023 пропонує повний спектр сільськогосподарського обладнання та пов’язаних тем. Agritechnica є тією бізнес-платформою, якої так потребує міжнародна спільнота, особливо після перерви через пандемію», — каже Тімо Ціпф, керівник проекту Agritechnica.

Понад 30 компаній з України запропонують міжнародним покупцям свої технічні рішення для сільськогосподарського виробництва  від техніки для обробітку грунту до транспортування, зберігання і післязбиральної обробки. Зокрема, вперше на Agritechnica буде представлена масштабна національна експозиція підприємств-виробників сільськогосподарської техніки з України, за участю 13 компаній та провідних національних асоціацій машинобудування та аграрного сектору. 

З основною темою «Зелена продуктивність — натхнення та рішення» Agritechnica звертається до актуальних викликів щодо соціально прийнятного сільського господарства. Необхідно зробити можливим підвищення продуктивності, використовуючи менше ресурсів при меншій інтенсивності, одночасно захищаючи навколишнє середовище та природу. У технічній програмі Agritechnica 2023 DLG працює з експонентами зі сфери технологій та сільськогосподарських послуг у різних форматах, таких як спеціальні експозиції та форуми, щоб відповісти на головне питання: «Як сільське господарство може виробляти продукти харчування, корми, сировину матеріали та енергію екологічно-ефективно?» 

Виставки «Systems & Components» знову відбудеться в рамках Agritechnica у 2023 році. Цей технічний форум і платформою B2B для галузі постачальників є ідеальним доповненням до Agritechnica, демонструючи останні розробки та інновації в компонентах для сільськогосподарської техніки та позашляховиків.

DLG представляє нову платформу «Inhouse Farming  Feed & Food Show» у рамках Agritechnica, присвячену на автономним системам виробництва продуктів харчування майбутнього. Розробники технологій вертикального землеробства, аквапоніки, систем виробництва альтернативних видів протеїну білку, у тому числі клітинного сільського господарства, представлять не лише свою продукцію, але й бачення та ідеї щодо нових перспектив і бізнес-можливостей «від корму до їжі», тісно пов’язані з сільськогосподарською практикою.

Фотоматеріали з минулих виставок можна переглянути за посиланням.

Актуальна інформація на каналах Agritechnica:

Facebook

Twitter

Instagram

YouTube

Додаткову інформацію можна отримати у ТОВ «ДЛГ Україна» (Юлія Бондаренко y.bondarenko@dlg.org).

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus