Україна представить павільйон з сільгосптехнікою на Agritechnica 2023

Цьогоріч на міжнародній виставці Agritechnica 2023 буде 300 експонентів, що розташуються у 23 національних і регіональних павільйонах.

Про це пише Kurkul.com з посиланням на пресслужбу DLG.

Нові павільйони цього року представлять Ірландія, Нідерланди, штат Небраска, Швеція, Тайвань та Україна.

Читайте також: Agritechniсa 2023: Оголошено переможців інноваційних концепцій у галузі сільськогосподарської техніки

Ці країни запропонують відвідувачам низку технічних рішень від ресурсів для ферм, технологій пасовищ, електроніки та гідравліки до збору врожаю та зберігання зерна, зосереджуючись на обробітку ґрунту, зберіганні зерна та логістичних рішень для збору врожаю.

В українському павільйоні акцент буде зроблений на рішеннях для обробітку ґрунту, зберіганні зерна та логістиці. Тут буде представлено 16 компаній.

Зокрема Україна продемонструє:

  • машини та обладнання для транспортування зерна;
  • с/г техніку для сівби збору врожаю;
  • техніку для поливу;
  • обприскувачі;
  • с/г техніку для обробки ґрунту та ін. 

«Цього року нам особливо приємно бачити в павільйонах велику кількість технологічних стартап-компаній, які завдяки демонстрації інноваційних підходів є хорошим способом залучити інвесторів і нових клієнтів на Agritechnica», — розповів Ульріке Шмідт-Махінек, керівник міжнародних продажів у DLG (Німецьке сільськогосподарське товариство), організатор Agritechnica.

За його словами, кожен зал на виставці має свій унікальний продуктовий фокус і атмосферу, на яку позитивно впливає представлена ​​продукція.

«Наявність національних павільйонів у залі справді додає культурний елемент також завдяки помітним покажчикам, які можна побачити з багатьох кутів у цьому конкретному залі. Крім того, у більшості павільйонів відбуватимуться спеціальні нетворкінг-івенти з традиційними стравами та напоями», — додав Ульріке Шмідт-Мачінек.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus