Український виробник біопрепаратів представив продукцію на виставці в Німеччині

БТУ-ЦЕНТР на виставці Öko-Feldtage
БТУ-ЦЕНТР на виставці Öko-Feldtage
Джерело фото: БТУ-ЦЕНТР

Найбільший український виробник і експортер біопрепаратів «БТУ-ЦЕНТР» представив свою продукцію на головному органічному польовому заході Європи  Öko-Feldtage.

Про це Latifundist.com повідомили в пресслужбі компанії.

Захід відбувся 14-15 червня 2023 року у місті Діцінген, Баден-Вюртемберг (Німеччина). Організатор — провідний у світі Дослідний інститут органічного сільського господарства FiBL.

«Ми багато розповідали про мікробні препарати — у чому принцип їхньої роботи, як відбувається азотфіксація, як проходить фосфор-калій мобілізація. Для нас, як для лідера з виробництва біопрепаратів України, важливо показати європейським фермерам, як корисні мікроорганізми допомагають екологічно вести сільське господарство без застосування хімічних ЗЗР», — розповідає Владислав Болоховський, генеральний директор групи компаній БТУ-ЦЕНТР.

Органічні дні поля відбуваються раз на два роки, щороку в іншій локації. Місце розташування події було зовсім не випадкове, так як Баден-Вюртемберг хоче збільшити частку органічних продуктів до 30-40% до 2030 року, яка на разі становить лише 14,5%.

Читайте також: Made in Ukraine. Як українські біотехнології крокують світом

У 2023 році своїми технологіями поділилися 330 компаній переважно з німецькомовного регіону. Захід підтримували Міністерством продовольства, сільської місцевості та захисту прав споживачів Баден-Вюртемберга та його державними інститутами, Університетом Гогенхайма та Фондом екології та сільського господарства (SÖL).

Нагадаємо, 24 травня 2023 року компанія «БТУ-ЦЕНТР» та агропромхолдинг «Астарта» підписали меморандум про стратегічну співпрацю та партнерство.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus