Кернел розширить співпрацю з польським імпортером пального

Агрохолдинг «Кернел» розширив співпрацю з польським імпортером пального Unimot Group, уклавши перший формульний контракт після початку повномасштабного вторгнення і початку переорієнтації логістичних шляхів.

Про це повідомила пресслужба «Кернел».

«У межах конференції «Petroleum Ukraine 2023» ми підписали угоду про розширення співпраці, яка охоплює широкий спектр глобальних сегментів: постачання пального, мастил, бітумів і газу. Плануємо розвивати складську та транспортну інфраструктуру, використовувати взаємовигідні фінансові механізми. Також співпрацюватимемо у галузі сонячної енергетики та проєктів, спрямованих на декарбонізацію виробництва», — йдеться у повідомленні.

Як зазначають у «Кернел», Unimot Group лідер серед імпортерів Польщі: 1,8 млн м³ реалізації на рік, 9 паливних терміналів загальною потужністю 350 тис. м³. Також компанія розвиває мережу АЗС AVIA в Європі, що налічує понад 3200 станцій. Unimot Group  допомагали Україні під час дефіциту пального.

Читайте також: Експерт розповів, як підвищення ставки ПДВ на пальне вплине на вантажні перевезення

Нагадаємо, раніше «Кернел» підписав Меморандум про співпрацю з Укрнафтою. В компанії це назвали стратегічним кроком для стабільного енергозабезпечення агробізнесу, виконання виробничих планів та підтримки експорту України.

Виконано за допомогоюDisqus