Кернел підписав Меморандум про співпрацю з Укрнафтою

«Кернел» підписав Меморандум про співпрацю з Укрнафтою. В компанії це назвали стратегічним кроком для стабільного енергозабезпечення агробізнесу, виконання виробничих планів та підтримки експорту України.

Про це повідомила пресслужба «Кернел».

«З початком повномасштабного вторгнення звичні шляхи постачання пального були заблоковані. Тож українським компаніям довелося будувати нові ланцюги поставок, щоб забезпечити потреби свого бізнесу паливно-мастильними матеріалами. Завдяки новим партнерам ми зробили ще один важливий крок у цьому напрямі», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Повторення минулорічної ситуації з пальним навряд чи можливе — UPG

В компанії зазначають, що зважаючи на сезонність агробізнесу, важливо забезпечувати ритмічність поставок, особливо у період посівної та збиральної кампаній. Укрнафта має потрібний для цього стабільний енергетичний ресурс в Україні.

Згідно з положеннями Меморандуму, компанії зможуть укладати довгострокові контракти з постачання пального за формульним ціноутворенням на основі міжнародних котирувань.

«Це стратегічне партнерство дозволить нам диверсифікувати ризики, забезпечити гнучкість поставок, а також підтримати вітчизняного виробника, а разом з ним — і економіку країни», — зазначає пресслужба.

Нагадаємо, агрохолдинг «Кернел» збільшив об'єми переробки олійних у першому кварталі 2023 року до 744 тис. т або на 32%.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus