GREСO GROUP встановить на елеваторі УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО найновішу версію теплогенератора

Компанія GREСO GROUP встановить на елеваторі УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО найсучаснішу версію свого теплогенератора. Монтаж запланований на кінець липня.

Про це йдеться в матеріалі «Теплогенератори GREСO GROUP — як невеликий завод задовольняє потреби аграріїв цілої країни» на Elevatorist.com.

«Це на даний момент топ-модель з урахуванням всіх побажань та технологічних запитів замовників», — говорить директор та власник компанії GRECO GROUP Іван Корженко.

Теплогенератор з потужністю 12 МВт встановлять на сушарку LAW. На елеваторі «Укрпромінвест» вже працює інша сушарка з теплогенератором такої ж потужності, але нове обладнання буде доукомплектоване за бажанням замовника. За домовленістю з виробниками LAW, систему електроніки управління сушаркою та теплогенератора повністю об'єднають: встановлять додаткову більш досконалу систему безпеки на різке вимкнення електрики. Крім того, теплогенератор забезпечать системою пилоподавлення.

«Встановлюємо найновішу систему автоматики. Якщо раніше ми брали від сушарки 2-3 різних сигнали, на кшталт «пуск-зупинка» та підвищення температури, то тепер будемо брати всі сигнали. Ми вдосконалили автоматику наших теплогенераторів, вона універсальна та інтегрується до любої сушарки», — додав Іван Корженко.

Читайте також: На українському ринку елеваторного обладнання з'явиться новий потужний теплогенератор

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus