Відомий український бренд відновив виробництво макаронних виробів на Харківщині

Підприємство «Зодіак» відновило виробництво макаронних виробів у Чугуївському районі Харківської області. До повномасштабного вторгнення «Зодіак» входив у п’ятірку найбільш відомих в Україні брендів макаронних виробів. Під час активних бойових дій підприємство було обстріляне і зазнало пошкоджень. 

Про це йдеться в матеріалі «Були основними постачальниками для АТБ. А потім рік простою. Як відомий бренд макаронних виробів відновлював виробництво на Харківщині» на Latifundist.com.

Підприємство разом з торговою маркою викупила група компаній «УКРМАСЛОТРЕЙД».

Зараз потужності компанії дозволяють виробляти до 2-2,5 тис. т макаронних виробів щомісяця. Поки в роботі задіяна тільки одна лінія по виробництву макаронних виробів м’яких сортів.

Продукція продається під трьома торговими марками: «Зодіак», PASTA NIZZA та «Зодіак Екстра». Асортимент перших двох включає 8 видів короткорізаних макаронів, а останньої — 5 видів короткорізів. Найбільшим попитом в Україні продовжують користуватися макарони таких форм, як мушля, перо, спіраль, вермішель, ріжки.

«Поки ми випускаємо тільки вироби м’яких сортів. Це соціальний продукт, який доступний кожному в нашій країні в умовах воєнного стану. Щодо макаронів твердих сортів, то ми розглядаємо в майбутньому встановлення другої лінії і виробництво такої продукції. Але потрібно пам’ятати, що це позиція практично вдвічі дорожча. Звісно, на неї є свої покупці і свій ринок, хоча зараз і не такий великий», зазначив виконавчий директор «Зодіак» Олексій Старіков.

Читайте також: Віктор і К вироблятиме на новому заводі продукцію для Європи, США та Канади

Виконано за допомогоюDisqus