Danone закриває дочірню компанію в білорусі

Французький виробник молочної продукції Danone почав ліквідацію своєї дочірньої компанії в білорусі «ДанонБел». Дана інформація з'явилась у єдиному держреєстрі юридичних осіб та індивідуальних підприємців. Рішення про ліквідацію ухвалене власником.

Про це повідомляє NV Бізнес.

Danone офіційно представлений у білорусі з 2009 року. «ДанонБел» здійснював оптові поставки продукції Danone в республіку.

До 2022 року французькому виробнику також належали два виробничі майданчики — «Данон Пружани» і «Данон Шклов», які наразі входять до складу інших підприємств.

Нагадаємо, на початку березня 2022 року у зв'язку з війною в Україні Danone заявила про призупинення інвестиційних проєктів у росії, а вже у жовтні оголосила про плани взагалі відмовитися від бізнесу у цій країні.

У липні минулого року росія захопила контроль над місцевими дочірніми компаніями Danone і данської Carlsberg A/S. У березні цього року стало відомо, що путін зупинив арешт російського бізнесу Danone.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus