Перше судно з пшеницею нового врожаю АгроВіста відправила до Греції

У сезоні 2023/2024 холдинг «АгроВіста» розпочав реалізацію своєї продукції на міжнародних ринках. Перше вантажне судно з нового врожаю 3-го класу пшениці було відправлено до Греції. Наступне судно з фуражною пшеницею планують відправити до Іспанії.

Про це повідомила прес-служба компанії.

У цьому маркетинговому році, враховуючи зупинку «зернового коридору», «АгроВіста» повернулася до використання логістичних маршрутів через Дунайський коридор.

Також через велику навантаженість дунайського напрямку та тимчасове припинення «зернового коридору», компанія реалізує частину своєї продукції через інші транспортні шляхи: автомобільний, залізничний та річковий. Це дозволяє доставляти зерно до найближчих портів країн-сусідів та покупців в країнах Європейського Союзу.

Протягом минулого року, використовуючи «зерновий коридор», Дунайські порти та транзитні шляхи, холдинг відправив понад 0,5 млн тонн зерна до країн Середземного моря, Близького Сходу, Туреччини та реалізував значну кількість продукції на внутрішньому ринку Єгипту.ʼ

Нагадаємо, що з 7 серпня, «Укрзалізниця» (УЗ) встановила обмеження на узгодження планів із завантаження нових вагонів, призначених для отримувачів на МТП «Ізмаїл», якщо їх черга перевищує 30 діб.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus