КЛААС Україна очолив новий директор

Юрій Єгоров
Джерело фото: КЛААС Україна

З 1 серпня Юрій Єгоров зайняв посаду віцепрезидента та очолив підприємство ТОВ «КЛААС Україна».

Про це повідомили в пресслужбі компанії.

У 2015 Юрій Єгоров приєднався до аграрного сектору, отримавши посаду бізнес-менеджера компанії Case IH. В зоні відповідальності була Україна та Молдова. З лютого 2020 року Юрій Єгоров почав виконувати обовʼязки бізнес-директора, відповідаючи за весь бізнес Case IH в Україні та Молдові.

«Я радий приєднатися до міжнародого бізнесу КЛААС. Мені особисто дуже імпонують цінності компанії, її підхід до якості та сучасних технологій. Обіцяю, що завдяки своєму проактивному підходу, орієнтації на потреби клієнтів, та ефективному менеджменту українська команда під моїм керівництвом буде і надалі утримувати лідируючі позиції ринку», — сказав Юрій Єгоров.

З 31 липня 2023 року Васілій Зайдер залишив посаду директора КЛААС Україна, він продовжить свою професійну карʼєру за межами групи компаній CLAAS. У 2012 році Зайдер приєднався до команди CLAAS на посаді міжнародного менеджера з запчастин. З 2014 по 2020 відповідав за продажі у Азербайджані та Туркменістані. У 2020 році Зайдер став директором компанії в Україіні.

Читайте також: Аграрні призначення 2023: Травень-червень

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus