В НІБУЛОНі призначили нового фінансового директора

Нещодавно до команди «НІБУЛОНу» приєдналась Ірина Левківська. Вона обійматиме посаду фінансового директора.

Про це повідомили в пресслужбі компанії.

«Ірина закінчила Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, має диплом магістра міжнародного бізнесу та диплом перекладача. Протягом 14 років займалась трансформацією та автоматизацією фінансової функції, побудовою Shared Service Center, реорганізацією операційних моделей бізнесу. Працювала в таких національних та міжнародних компаніях як інвестиційній компанії «Eavex Capital», дистриб'ютор техніки «Zeppelin Ukraine», диверсифікований енергетичний холдинг «ДТЕК» та лідер будівельної галузі «Ковальська», — повідомляють в «НІБУЛОНі».

На посаді фінансового директора Ірина Левкінська відповідатиме за контроль над операційною діяльністю та фінансовими операціями в компанії, взаємодію з банками, аудиторами й консалтинговими компаніями, залучення інвестицій, побудову та автоматизацію процесів на базі оновленої системи ERP.  

Ірина Левківська

В НІБУЛОНі призначили нового директора з інформаційних технологій

Читати також

Ольга Бабаніна, яка протягом останніх чотирьох років обіймала посаду фінансового директора, призначена директором з контролінгу та інвестицій. Вона займатиметься плануванням та контролем основних закупівель компанії, контролем реалізації всіх інвестиційних проєктів тощо.

Виконано за допомогоюDisqus