У Чехії пройшов міжнародний тренінг BEDNAR CAMP

У липні на території BEDNAR у Чехії пройшов Міжнародний тренінг BEDNAR CAMP. Захід проходив протягом декількох днів і зібрав 350 учасників із 23 країн, включаючи Україну, Австралію, Нову Зеландію та Канаду.

Про це Latifundist.com повідомили в пресслужбі компанії.

«Під час заходу був представлений широкий ряд техніки BEDNAR: як популярні моделі в максимальних комплектаціях, так і ряд новинок цього року та майбутні концепти. Загальна польова частина була поділена на 5 секцій згідно з типом техніки. Представники BEDNAR презентували важливу інформацію про окремі агрегати та їх основні конкурентні переваги, а також надали інформацію про нові варіанти комплектацій техніки», — йдеться у повідомленні компанії.

Під час практичних демонстрацій було презентовано десять обраних агрегатів, які послідовно працювали в технологічній лінії.

Серед представлених моделей були ротаційна борона KATOR KN, популярна штригельна борона STRIEGEL-PRO PN, дискатори SWIFTERDISC, новий чотирирядний культиватор FENIX FO_PROFI та сівалки OMEGA OO_FL і EFECTA CE. Представники BEDNAR та офіційних дилерів мали можливість ознайомитися з основними новинками перед виходом на ринок.

Компанія BEDNAR представить дані новинки на виставці AGRITECHNICA 2023 восени.

«Україну на заході представили українська команда BEDNAR та представники всіх наших офіційних дилерів Агроресурс, АМАКО, In Force Group, Компанія ЛАН, НФМ Агро та Titan Machinery UkraineКрім BEDNAR CAMP українська делегація відвідала завод BEDNAR у м. Рихнов-над-Кнежноу в Чехії. Войтех Беднар, директор з виробництва BEDNAR FMT, провів цікаву екскурсію заводом, показав як функціонує підприємство та ознайомив з результатами та планами на майбутнє», — прокоментували в компанії BEDNAR.

 

Читайте також: Компанія BEDNAR встановила світовий рекорд, обробивши 770 га за 24 години

«Регулярне навчання є невід’ємною частиною професійного представлення бренду. Цьогорічний девіз «ДІЛИМОСЯ ДОСВІДОМ». Я задоволений великою кількістю представників дистриб’юторської мережі BEDNAR по всьому світу, які приїхали з різних країн, щоб поділитися своїм досвідом, порадами або запитати поради в інших», — сказав Давід Ричл, директор з маркетингу BEDNAR FMT.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus