Укргазбанк почав надавати кешбек для бізнес-клієнтів за програмою ЄБРР

«Укргазбанк» за участі ЄС та ЄБРР надає активну підтримку малим та середнім підприємствам для реалізації проєктів у межах ініціативи EU4Business.

Про це Latifundist.com повідомили в пресслужбі банку.

Програма підтримує українську економіку під час війни та допомагає українським компаніям досягти міжнародних стандартів виробництва.

«Бізнес-клієнти банку, які скористались кредитами за цією програмою, отримали інвестиційну винагороду до 15% від суми кредиту. Програма має великий попит серед українських підприємців. Наразі Укргазбанк видав понад 70 таких кредитів. Найбільшу популярність програма здобула серед українських аграріїв, які активно інвестують в нову техніку. Причому, оцінивши переваги програми, деякі клієнти вже отримали за нею по декілька кредитів», — йдеться у повідомленні.

Для отримання інвестиційної винагороди достатньо подати документи, що підтверджують цільове використання кредиту та реалізацію проєкту.

Читайте також: Прометей скористався програмою держпідтримки АПК і отримав від Укргазбанку 150 млн грн

Кредити у сумі до 3 мільйонів євро (чи еквівалент у гривні) надаються на реалізацію інвестиційних проєктів у різних галузях економіки. В рамках програми банк фінансує як прості проєкти, які передбачають придбання сільськогосподарської техніки, вантажівок, електромобілів, виробничого обладнання тощо, так і більш складні проєкти з побудови виробничих ліній та комплексів. З детальними умовами програми можна ознайомитись на  сайті банку за посиланням

«Підтримка бізнесу для Укргазбанку є стратегічним напрямом. Завдяки державним та міжнародним програмам ми пропонуємо клієнтам різні фінансові рішення для реалізації їх інвестиційних проєктів. Так, за програмою ЄБРР підприємець може не лише залучити кошти для інвестицій у свій бізнес, а й після завершення реалізації проєкту отримати кешбек до 15% від суми кредиту, який він може направити на поточні потреби підприємства. До того ж цю програму можна комбінувати з державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%», що робить кредитування ще вигіднішим для клієнтів», — зазначив в.о. голови правління Укргазбанку Родіон Морозов.

Програма підтримується фондуванням Європейського Союзу за ініціативою EU4 Business Initiative.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus