Ще один банк погодив реструктуризацію кредиту НІБУЛОНу

Цього тижня «НІБУЛОН» та АТ «Кредобанк» підписали реструктуризацію умов кредитного договору.

Про це повідомила пресслужба агрохолдингу.

Згідно з домовленістю, термін дії кредиту пролонговано на 6 років з пільговою відсотковою ставкою та відтермінуванням погашення основного боргу.

Читайте також: НІБУЛОНу вдалося домовитися про реструктуризацію кредиту

В НІБУЛОНі зазначили, що АТ «Кредобанк» як частина великої фінансової групи PKO Bank Polski є одним з перших банків з іноземним капіталом в портфелі «НІБУЛОНу», який зробив крок назустріч підприємству у важкі часи.

«Ми вдячні банку за те, що допомагаєте працювати в умовах війни та простягаєте руку допомоги. «НІБУЛОН» цінує ваш конструктивний підхід, розуміння надзвичайних умов, в яких зараз працює український бізнес, та підтримку, спрямовану на забезпечення функціонування критично важливих галузей України. Разом ми вистоїмо і переможемо!», — каже фінансова директорка «НІБУЛОНу» Ірина Левківська.

Нагадаємо, «НІБУЛОН» від початку повномасштабного вторгнення росії зазнав втрат у понад $400 млн, в компанії залишилося 40% персоналу, зараз вона працює на 32% своїх потужностей.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus