Політики хочуть виглядати красиво перед сільськими виборцями — польська профільна асоціація про бан на українське зерно

Польські політики різних мастей змагаються між собою, висуваючи різні ідеї, щоб виглядати красиво для сільських виборців.

Таку думку висловила директор Польської молочної палати, віце-президент COGECA та організатор Міжнародного форуму молочних кооперативів у Білостоці Агнешка Малішевська.

«У нас попереду вибори і ми знаємо, що фестиваль обіцянок та ідей триває і триватиме до 15 жовтня. І я бачу, як політики різних мастей змагаються між собою висуваючи різні ідеї, щоб виглядати красиво для сільських виборців. Сумно лише те, що значна частина з них не уявляє, як виглядає реальність», — каже вона.

Малішевська зазначила, що саме Польща заробляє на торгівлі молочною продукцією з Україною, тому не можна допускати, щоб Україна закрила для Польщі свій ринок.

Читайте також: Молочний сектор Польщі може багато втратити від заборони імпорту з України — профільна асоціація

«Якщо хтось із кандидатів хоче відповідально підійти до питання, звертайтеся до мене чи в іншу організацію і не змішуйте зерно з молоком!», — додала Малішевська.

Вона також повідомила, що на цьогорічний 20-й Міжнародний форум молочних кооперативів приїде багато українських компаній та галузевих асоціацій з України.

«Ми хочемо показати, що ми, як підприємства та організації, маємо добрі наміри. Ми хочемо співпрацювати, вести бізнес, працювати для споживачів по обидва боки кордону. Ми не хочемо, щоб політика домішувалась до нашого молока», — підсумувала Малішевська.

Раніше прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що кордони Польщі не відкриються для імпорту українського зерна.

Виконано за допомогоюDisqus