В МХП призначили нового заступника голови правління з маркетингу

Маркетинговий напрям МХП очолив Олег Шмуляєв. Він обійняв посаду заступника голови правління з маркетингу — директора департаменту створення любові споживачів (Consumer Love Creation, CLC).

Про це повідомили в пресслужбі агрохолдингу.

Разом з командою Олег Шмуляєв працюватиме над розвитком понад 15 брендів компанії, запуском нових продуктів і категорій та створенням найкращих пропозицій для споживачів.

«Ми будемо досліджувати потреби й смаки українців у їжі, створювати рішення та пропозиції, які відповідатимуть цим потребам і смакам, працюватимемо над ще більшою зручністю наших продуктів. Кожна позиція, яку МХП пропонує покупцеві, буде поєднувати в собі якість, смак і додатковий сервіс, який ми вже надали, створюючи готовий до приготування чи до споживання продукт. І, звісно, ми будемо доносити до споживачів те, наскільки їхнє життя може бути простішим завдяки кулінарним рішенням від МХП», — говорить Олег Шмуляєв.

Заступник голови правління з маркетингу МХП Олег Шмуляєв

Олег Шмуляєв працює в МХП з 2020 року. До призначення директором департаменту CLC був першим заступником директора з розвитку бізнесу клієнтів. Має більш ніж 20-річний досвід роботи в українських та міжнародних компаніях по напрямах продажів, фінансів, маркетингу, дистрибʼюторських операцій та управління ключовими клієнтами.

Читайте також: МХП отримає від IFC фінансування на розширення потужностей біометанового заводу

Обіймав керівні посади у компаніях Procter & Gamble Ukraine, Jacobs Douwe Egberts, «Верес».

Олексій Безуглий очолив новий бізнес-напрям компанії «Їжа для тварин».

Нагадаємо, операційний прибуток агрохолдингу МХП у першому півріччі 2023 року зріс до $152 млн, збільшившись на 100% порівняно з минулим роком (1 півріччя 2022 року — $76 млн), а операційна маржа зросла з 7% до 10%.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus