Ерідон відзначає своє 30-річчя

13 жовтня 2023 р. «Ерідон» виповнюється 30 років
Джерело фото: «Ерідон»

Компанія «Ерідон» святкує ювілей — сьогодні, 13 жовтня, компанії виповнюється 30 років.

«За три десятиліття «Ерідон» із невеликого підприємства перетворився у потужну компанію, якає частиною міцного фундаменту українського агровиробництва та яскравим прикладом успішного бізнесу, який знають та поважають в Україні та за її межами», — говориться у повідомленні компанії.

Сьогодні бізнес компанії представлений наступними напрямками:

  • дистрибуція засобів захисту рослин, насіння та добрив;
  • агровиробництво на 55 тис. га га з роботизованими молочнотоварними фермами та сучасним насіннєвим заводом.

Від початку повномасштабної війни компанія не припиняла роботу та продовжувала підтримувати українських аграріїв. «Ерідон» спрямовує десятки мільйонів гривень на допомогу Збройним Силам України, а понад 200 співробітників компанії долучилися до лав ЗСУ. Водночас компанія продовжує розвиватись та інвестувати у масштабні проєкти зі створення нової логістичної інфраструктури та глибокої переробки сільгосппродукції.

«Ерідон» — 30 років разом з аграріями України! Тож у цей день ми хочемо подякувати партнерам, співробітникам та всім, хто досягав вершин разом із нами усі ці роки! Не зупиняймося на досягнутому і продовжуємо працювати над тим, щоб зробити аграрний сектор України ще сильнішим, а державу — міцнішою!», — коментують у компанії.

Засновник групи компаній «Ерідон» — Сергій Кролевець.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus