Представники цукрової галузі об’єдналися у дискусійний клуб і провели перше засідання

НПЦ «Цукробурякового виробництва» спільно з Інститутом продовольчих ресурсів та Цукровою біржою провели перше засідання Дискусійного клубу Sugar Club.

Про це повідомив директор НПЦ «Цукробурякового виробництва» і модератор Дискусійного клубу Олександр Коротинський.

«Головною темою засідання Sugar Club було визначено «Перспективи виробництва цукру у сезоні 2023р. та очікувані посівні площі 2024 року в Україні». Присутні ділилися власними думками, обмінювались інформацією, налагоджували нові зв’язки. Загалом захід пройшов у теплій та діловій атмосфері», — розповів Олександр Коротинський.

У першому засіданні Sugar Club прийняли участь: представники цукрових компаній, провідні трейдери, постачальники насіння цукрових буряків, великі споживачі цукру та науковці.

Читати також: Французьких фермерів лякають українським цукром. Звідки взялися страхи та як заспокоїти європейців?

За словами Олександра Коротинського, основна мета Sugar Club — ознайомити широке коло фахівців зі світовими тенденціями на цукровому ринку і тим, як вони впливають на внутрішній ринок, та перспективами розвитку цукробурякової галузі у наступні періоди.

Наступне засідання Дискусійного клубу планують провести 1 листопада 2023 року в онлайн-форматі.

«Якщо ви закуповуєте цукор для власного підприємства, хочете вигідно продати власний цукор або просто хочете знати чи потрібно сіяти цукрові буряки у наступному 2024 році, ви можете доєднатися до нашої дискусії у Sugar Club», — зауважив Олександр Коротинський.

І додав, що кількість місць учасників обмежена. Бажаючі доєднатися до Sugar Club можуть направляти запити модератору на емейл: npcsugarr@gmail.com.

Нагадаємо, з України у вересні експортовано 25 тис. т цукру. Всього з початку сезону (жовтень 2022 року) — 427 тис. т.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus