МХП отримав $250 млн кредиту від Міжнародної фінансової корпорації розвитку США

Міжнародна фінансова корпорація розвитку США (DFC) виділила агрохолдингу МХП кредит у розмірі $250 млн. 

Про це повідомила пресслужба корпорації.

Кошти будуть використані для рефінансування боргу компанії та підтримки поточної діяльності МХП з виробництва птиці та зерна та покриття втрат, пов'язаних із війною.

Кредит також допоможе компанії в модернізації об'єктів, включаючи збільшення ємності сховища та встановлення резервного електропостачання, та підтримає розвиток експортного потенціалу, збільшивши її здатність перевозити товари вантажівками, зазначили в DFС.

За останній рік DFС уклала в Україні нові угоди на суму $425 млн у різних секторах та всіх напрямках своєї діяльності, у тому числі за допомогою інвестицій в акціонерний капітал, страхування політичних ризиків, боргового фінансування та технічної допомоги.

Нагадаємо, пропозиція агрохолдингу МХП щодо викупу єврооблігацій на суму $500 млн, які мали бути погашені 10 травня 2024 року, була прийнята власниками цих цінних паперів на суму приблизно $150,8 млн, що складає приблизно 30,2% від загальної суми непогашених облігацій.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus