Законтрактувавши виробництво обладнання на 2024 рік, можна зекономити понад $30 тис. — НОВИЙ ЕЛЕВАТОР

Зерносушильні комплекси на ринку коштують по-різному. Вартість обладнання залежить від технологій і матеріалів, які використовуються у виробництві.

Про це у матеріалі «Придбання зерносушильного обладнання: топ стереотипів, які можуть нашкодити» розповів керівник підприємства «НОВИЙ ЕЛЕВАТОР» Євгеній Романов.

«Це можна порівняти з автомобілями економ- та преміум сегментів. Купуючи дешево, будьте готові регулярно платити ще більше в процесі роботи, компенсуючи такі фактори, як низька продуктивність, швидке зношування та поломки вузлів і агрегатів, малу енергоефективність, високу пожежонебезпеку, псування зерна тощо», — каже Євгеній Романов.

Проте виробники кажуть, що зекономити на обладнанні можна, але не за рахунок якості. До повномасштабного вторгнення в Україні діяла програма компенсації 20% вартості обладнання від вітчизняних виробників. Зараз вона не діє, тому компанії пропонують клієнтам знижки та бонуси, а частину роботи виконують безкоштовно.

Поблизу кордону з Румунією та Угорщиною завершують будівництво сухого порту

Читати також

Наприклад, якщо до кінця року законтрактувати виробництво зерносушильного обладнання «НОВИЙ ЕЛЕВАТОР» на наступний рік, то клієнт може зекономити понад $30 тис. Тоді проєктування та будівництво фундаменту, ранній монтаж, доставку обладнання виконають безкоштовно. За сервісне обслуговування після першого сезону також не доведеться платити.

Нагадаємо, новий елеватор МХП у Львівській області почав роботу. Він приймає зернові культури пізньої групи, вирощені на підприємствах Західного Хабу МХП.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus