Близько тисячі підприємців подали заявки на включення до списку верифікованих експортерів

З заявкою на включення до списку верифікованих експортерів агропродукції в Державний аграрний реєстр звернулися вже майже тисяча підприємців.

Про це в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» повідомив перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.

Сьогодні, 7 листопада, розпочнеться включення у списки підприємців, які відповідають необхідним вимогам. 

Нові правила… Поки що перевірки експортерів. Кого допустять до експорту?

Читати також

Висоцький наголосив, що згідно з прийнятою Урядом постановою, агропідприємці, які експортують пшеницю, кукурудзу, ячмінь, сою, соняшник, ріпак, олію та шроти, повинні відповідати певним критеріям для включення в список верифікованих підприємців.

Така зміна правил — гарантія, що експортери працюють прозоро, сплачують всі податки і повертають валютну виручку в країну, вважає заступник міністра.

Нагадаємо, 6 листопада в Державному аграрному реєстрі стала доступною подача заявок для включення українських агропідприємців  в перелік верифікованих експортерів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus