В Києві пройде четверта аграрна бізнес-конференція OkAgro: теми та спікери

30 листопада в Києві пройде четверта аграрна бізнес-конференція OkAgro, в рамках якої понад 20 спікерів-фермерів поділяться власним досвідом управління підприємством. Аграрії розкажуть, які технології приносять додатковий прибуток, як залучають спеціалістів та як планують стратегію розвитку.

Цьогоріч конференція унікальна тим, що в її рамках відбудеться багато подій:

  • бізнес-сніданок з провідними підприємцями країни,
  • панельна дискусія на актуальну тему «Дефіцит кадрів: шляхи подолання кризи»,
  • мистецька виставка ART OF FARMING,
  • відкриття інфографічної стіни від AGGEEK,
  • виставка технологічних компаній.

Теми та спікери конференції

На ОкАгро виступлять 20 спікерів-аграріїв з земельним банком від 500 до 40 тис. га. Їхній досвід буде корисний як для початківців, так і підприємців, які активно розвивають та збільшують земельний банк. Теми конференції унікальні — систематизація бізнесу, налаштування бізнес-процесів, скорочення витрат, інвестиції в господарство, найм спеціалістів, шляхи виходу з кризи.

Для кого

Щороку на ОкАгро зустрічаються більше 500 аграріїв з усієї України. Це власники та керівники агропідприємств, які приїжджають для обговорення найбільш важливих питань для бізнесу: як стати кращим — ефективним, конкурентним та стійким. 

Як долучитися

Дізнатися більше про програму конференції та придбати квиток можна на сайті.

Важливо: за промокодом lati30 до 26.11 можна отримати знижку на квиток 30%.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus