Вже за тиждень відбудеться найбільша агроконференція — OkAgro

OkAgro — конференція, на яку вже за традицією очікують ті, хто хоче на день опинитись серед прогресивних аграріїв та з користю для власного бізнесу. На ній зберуться більше 500 керівників та власників агропідприємств, а зі сцени виступлять 20 фермерів.

В цьому році в рамках заходу пройде мистецька виставка присвячена сільському господарству. Будуть представлені роботи більше 15 художників та митців, а гості зможуть стати справжніми учасниками агро-перфомансу. Традиційно, атмосферу OkAgro доповнять різноманітні локації: лаунж зона, бар, виставка технологічних компаній.

Серед спікерів у 2023 році — лише керівники та власники агропідприємств з земельним банком від 500 до 40 000 га:

  • Ярослав Андрушко, ТОВ Агрокомплекс, ТОВ Вінсайт — «Контроль процесів агровиробництва»,
  • Павло Фесюк, AgroVista — «Особливості логістики агропродукції військового часу»,
  • Алла Стечишин, ФГ «Калина Лошнівська», ТОВ «Агропрогрес Теребовля» — «Як економічно вистояти агропідприємству в нових умовах»,
  • Вадим Свєтлов СФГ «Светлова» — «Особиста ефективність керівника та команди».

Організатори анонсували справжню панельну дискусію, в якій візьмуть участь як спікери так і учасники конференції. Експертами обговорення виступлять Артур Міхно — CEO work.ua, та Ващенко Валерія, а модерувати — Дмитро Граца технічний керівник групи компаній Агропросперіс.

Як долучитись:

30 листопада, Київ, Мистецький Арсенал

Дізнатися більше про програму конференції та придбати квиток можна на сайті www.okagro.com.ua

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus