ALFA Smart Agro запустив новий цех з виробництва гранульованих гербіцидів (ВІДЕО)

ALFA Smart Agro відкрив новий цех виробництва гранульованих гербіцидів. Нові виробничі потужності в Україні дозволять компанії контролювати якість гранульованих гербіцидів на максимально високому рівні і закривати потреби як внутрішнього ринку, так і зовнішніх. 

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Лінія із виробництва гербіцидів ALFA Smart Agro у формі водорозчинних гранул є наймасштабнішою на Білоцерківському заводі препаративних форм.

«Ключова особливість виробництва гранульованих препаратів — безперервність процесу. Між завантаженням сировини та видачою готової продукції є велика кількість технологічних стадій (подрібнення компонентів, змішування, приготування гранул, сушіння гранул тощо), які відбуваються одночасно. Це головна відмінність між роботою даної лінії та тими, де виготовляються ЗЗР у вигляді рідин», — зазначають в компанії.

Цех гербіцидів ALFA Smart Agro — окрема спеціально спроєктована багатоповерхова будівля. Компоненти для виробництва гранул переміщуються вертикально із амплітудою 12 метрів. Процес є автоматичним і безконтактним — оператор керує виробництвом за допомогою комп’ютера.

Читайте також: ALFA Smart Agro запускає в Україні виробництво сухих гербіцидів

Фахівці ALFA Smart Agro удосконалили процеси подрібнення сировини та змішування компонентів. Завдяки цьому досягається ідеальний розподіл речовин в кожній гранулі. Окрім того, лінія ALFA Smart Agro здатна поєднувати не лише сухі компоненти, але й рідини — це дозволяє виготовляти препарати, розроблені науковцями ALFA Smart Agro, будь-якої складності.

Білоцерківський завод препаративних форм дотримується міжнародних стандартів CropLife. Новий цех має систему аспірації, що затримує найдрібніші часточки виробничих відходів із коефіцієнтом очищення повітря 99,99%. 

Нагадаємо, запуск виробництва гранульованих гербіцидів в Україні — великий інвестиційний проєкт ALFA Smart Agro, реалізація якого тривала понад три роки. Потужність нового цеху — 300 т продукції на рік. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus