Серія тракторів Valtra отримала нагороду за дизайн продукту

Серія тракторів Q від Valtra отримала нагороду Red Dot Award 2023 за Дизайн продукту.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Трактори серії Q потужністю від 230 до 305 к.с. ідеально заповнюють проміжок між тракторами Valtra серії T потужністю 155-271 к.с. і тракторами серії S потужністю 290-405 к.с. Під час тест-драйвів клієнти високо оцінили плавну трансмісію CVT, маневреність і високий рівень огляду тракторів серії Q, як для трактора з такою потужністю», — пояснили в компанії.

За словами керівника відділу промислового проєктування та клієнтського досвіду Кіммо Віхінена, клієнти хотіли ширшу серію T, тому компанія представила абсолютно новий трактор. Великі фермерські господарства та сільськогосподарські підрядники потребують ефективного трактора з більшою потужністю, але з хорошою маневреністю та оглядовістю

«Все, починаючи від легкого доступу алюмінієвих сходинок, абсолютно нових потужних інтегрованих передніх робочих фар, кращого на ринку комфорту кабіни, нового дизайну даху кабіни і закінчуючи простою у використанні, повністю інтегрованою технологією завдяки користувацькому інтерфейсу SmartTouch, відповідає відгукам клієнтів», — пояснив Віхінен.

Компанія Valtra вже отримувала нагороди Red Dot Awards. Зокрема нагороду за серію T у 2016 р, почесну відзнаку за серію N у 2017 р, перемогу за серію A у 2018 р, за серію G у 2021 р, а також нагороду Red Dot Award за серію N у 2022 р.

Нагадаємо, в Україну доставили перший серійний системний трактор NEXAT на колесах. Він буде працювати в агрокомпанії на Черкащині. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus