Укрзалізниця створила новий цифровий сервіс для вантажовласників

 «Укрзалізниця» впроваджує єдине цифрове вікно для роботи клієнтів з вантажних перевезень — «е.Портал УЗ-Карго».

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Запроваджуємо новий сервіс для вантажовласників, який значно спростить оперативну роботу та пришвидшить вирішення низки питань. «е.Портал УЗ-Карго» має широкий діапазон можливостей, від проведення спрощеної процедури укладання різних типів договорів, надання планів та замовлень на перевезення до обміну електронними документами та даними щодо послуг з організації перевезень, зокрема при вирішенні спірних питань», — розповів член правління «Укрзалізниці» Вячеслав Єрьомін.

«е.Портал УЗ-Карго» є більш сучасною та зручною альтернативою використання програмних продуктів «АС Клієнт-УЗ» та «МЕСПЛАН», робота яких буде припинена.

Читайте також: Укрзалізниця збудувала зерновоз для перевезень широкою та євроколією 

Система «е.Портал УЗ-Карго» дозволяє вирішити такі задачі:

  • забезпечення обміну електронними документами та даними з клієнтами у сфері надання послуг з вантажних перевезень та пов’язаними з ними;
  • забезпечення єдиного середовища опрацювання та оперативного зберігання електронних документів та даних клієнтів;
  • відстеження статусу виконання перевезення.

Також вона дозволить провести оптимізацію людських та зменшення витратних ресурсів; мінімізувати час на пошук документів та їх проходження між перевізником та клієнтом; виведе на якісно новий рівень відносини між перевізником та клієнтом.

Ознайомитись із системою та підключитися клієнти Укрзалізниці можуть за посиланням

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus