Сезон менеджерів: регіональні керівники LNZ Group поділилися досвідом в проєкті Агрореаліті

LNZ Group випустила проєкт «Агрореаліті. Сезон менеджерів», в якому регіональні керівники компанії розповіли про свій досвід та найбільш актуальні проблеми та виклики, з якими їм доводиться стикатися в роботі.

Проєкт включає в себе 6 випусків, які можна переглянути на YouTube.

Керівник Львівського представництва LNZ Group Петро Кривішин ще в дитинстві обрав свій шлях у сільському господарстві, адже його батьки працювали в цій галузі. Його професійний шлях розпочався зі стажування в Німеччині, де він здобув цінний досвід, який надалі використовував для роботи в українському агробізнесі.

«В агро мені подобається допомагати сільгоспвиробникам. Я вважаю, що ми є частиною сільського виробництва, поставляючи ЗЗР, насіння і мінеральні добрива», — каже Кривішин.

Він охоче ділиться своїм досвідом з молодшими колегами. Його син теж обрав аграрну сферу.

Читайте також: Вирощування овочів дозволило оптимізувати витрати та забезпечити стабільну роботу холдингу — LNZ Group

Керівник підрозділу збуту DEFENDA на Харківщині Олександр Зуєв поділився досвідом роботи з клієнтами у важкий для регіону рік. Чимало партнерів компанії пережили часи окупації.

«Навіть в ці складні моменти, коли йшов обстріл, ми усілякими способами намагалися відвантажити ЗЗР нашим постійним клієнтам», — говорить Олександр Зуєв.

Через проблеми з логістикою у Харкові, LNZ Group перенаправляла клієнтів на склади в Київській та Черкаській областях, щоб виконати свої зобовʼязання.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus