Український виробник елеваторного обладнання відкрив офіс в ЄС

Компанія Grain Capital, яка займається виробництвом елеваторного обладнання, у 2023 році відкрила офіс в Румунії.

Про це комерційний директор компанії Віталій Галич розповів в матеріалі «Елеваторне обладнання, яке стало топом продажів у 2023 році — що говорять виробники» на Elevatorist.com.

«В минулому році ми зареєстрували підприємство та відкрили офіс в Румунії, в Бухаресті, в якому вже працює команда продавців. Та на 2024 рік перед нами постало чимало цікавих викликів та задач, серед яких локалізація та сертифікація виробництва, налагодження ланцюга поставок тощо», — розповів Галич.

Він зазначив, що нових проєктів в Україні стало менше, але клієнти разом із фахівцями Grain Capital активно готують компонувальні рішення, які потім увійдуть до проєктів.

Читайте також: Новий термінал з перевалки зерна незабаром почне роботу на румунсько-українському кордоні

У 2023 році Grain Capital продовжили роботу агрохолдингом МХП. Фахівці компанії провели великий обсяг робіт з модернізації Катеринопільского елеватору. В перелік поставок та робіт входило транспортне обладнання, монтаж, аспірація та автоматизація.

Як повідомлялося раніше, у 2023 році аграрії фокусувалися на будівництві потужностей для зберігання та перевалки, а не переробки зерна.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus