Суффле Агро Україна запускає соціальну програму підтримки для аграріїв: умови участі

«Суффле Агро Україна» запускає програму підтримки «Разом», якою можуть скористатися фермери з усієї України. Вона передбачає забезпечення аграріїв фунгіцидами для першої обробки. Програма підтримки діятиме з 30 січня до кінця лютого.

Про це розповів керівник Центрального регіону «Суффле Агро Україна» Орест Брилінський.

«Наша компанія завжди прагне бути поруч з фермерами і ми добре розуміємо, що цей рік може бути ще складнішим для виробників та аграрного сектору вцілому. Для багатьох наших партнерів це питання не лише економічного виживання, а і збереження їхніх господарств. Тому ми виходимо з новою пропозицією, щоб допомогти аграріям зберегти агрономічну технологію та мінімізувати свої витрати на гектар. А оскільки фунгіцидна група є однією з найдорожчих у системі захисту, ми зробили акцент саме на препаратах для першої обробки і розрахували пропозицію таким чином, щоб вартість фунгіцидів у перерахунку на гектар склала $3,6», — зазначив Брилінський.

Мова йде про два продукти на основі діючих речовин як тебуконазол та азоксистробін з тебуконазолом. Вони призначені для захисту зернової групи та олійних культур — ріпаку, соняшника і сої.

Бізнес-менеджер компанії Дмитро Гірин говорить, що вже є перші передзамовлення. За його словами, ідея програми була розроблена під час візиту в Україну представників материнської компанії — InVivo Group, які презентували своє бачення підтримки українських фермерів.

«Рішення постачати ці фунгіциди аграріям за незначний відсоток їхньої вартості, за символічну ціну, було прийнято під час обговорення питань, які турбують наших клієнтів. Ми зробили акцент саме на здешевленні системи захисту, щоб аграрії могли отримати результат і одночасно зберегти технологію вирощування. Цей час для багатьох виробників — тест на виживання, тому ми беремо на себе зобов'язання бути поруч з ними, пройти весь шлях і вистояти разом», — каже Дмитро Гірин.

Директорка «Суффле Агро Україна» Тетяна Яценко додала, що компанія виходить на ринок із пропозиціями, що мають на меті підтримати фермерів, як щодо закупки сировини, так і щодо продажу вирощеного збіжжя. Серед діючих акцій «Суффле Агро» є пакетні пропозиції на насіння соняшника, кукурудзи і зернових, а також бартерні програми, які дозволяють аграріям реалізувати свій врожай за спеціальною ціною.

Девіз програми підтримки — «Разом зробимо агрономічну революцію!». В компанії планують забезпечити максимальну кількість виробників необхідними ЗЗР до старту сезону. Основна вимога, щоб фермер був зареєстрований як юридична особа та мав зареєстровану землю.

Детальніше про програму можна дізнатись у представників компанії за посиланням.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus