Директор з сільгоспвиробництва Астарти склав повноваження

З 8 лютого 2024 року Вадим Скрипник склав повноваження директора з сільськогосподарського виробництва агропромхолдингу «Астарта-Київ».

Про це Latifundist.com розповіли в компанії.

«В Астарті я працював 8 років, 4 з яких — на посаді директора з сільськогосподарського виробництва. За цей час нам вдалося створити злагоджену та високопрофесійну команду департаменту сільськогосподарського виробництва, яка і продовжить підвищувати ефективність цього сегменту бізнесу. Я не йду в іншу компанію, натомість потребую певної паузи, щоб перезавантажитися та переосмислити шляхи моєї подальшої професійної самореалізації. Я дуже вдячний команді Астарти і особисто Віктору Іванчику за ці роки роботи», — зазначив Скрипник.

Читайте також: В Астарті призначили нового директора з переробки

В компанії додали, що пошуки кандидата на посаду директора з сільськогосподарського виробництва тривають. Водночас команда департаменту сільськогосподарського виробництва  та агропідприємства Астарти працюють у штатному режимі і продовжують планову підготовку до весняної посівної 2024.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus