GROSSDORF розширює свою діяльність і виходить на роздрібний ринок

Агрохімічна компанія GROSSDORF розширює свою діяльність. На початку 2024 року керівництво компанії ухвалило рішення про старт роздрібної торгівлі.

Про це повідомляє пресслужба GROSSDORF.

«Вихід на роздрібний ринок відкриває нові перспективи співпраці та партнерства для компанії. Минулого року ми виробили близько 20 тис. т різних формул NPK-добрив і сьогодні готові взяти на себе відповідальність за задоволення потреб роздрібних клієнтів та надати їм доступ до високоякісних агрохімічних продуктів з відомою надійністю. Подальші кроки щодо виходу на роздрібний ринок будуть вжиті з урахуванням найвищих стандартів якості та обслуговування, які відображають зобов'язання компанії перед своїми клієнтами та партнерами», — говорить директор агрохімічної компанії GROSSDORF Андрій Халявка.

Читайте також: Імпорт добрив в Україну знизився на чверть

Нагадаємо, у 2023 році в порівнянні із 2022 роком Україна наростила обсяг виробництва добрив на 81% (2050 тис. т в 2023 році проти 1130 тис. т в 2022 році).

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus