На заводі Королівський смак на Кіровоградщині сталася пожежа

На території заводу «Королівський смак», який знаходиться у місті Власівка у Кіровоградській області, сталася пожежа. Близько 4 ранку 15 лютого загорілися складське приміщення і цех розливу готової продукції, повідомили у компанії.

«Загорання локалізували спільними зусиллями світловодських, олександрійських рятувальників та бійців місцевої пожежної команди смт Власівка. Гасіння ускладнюється великим пожежним навантаженням та загрозою обвалу будівельних конструкцій, що може становити небезпеку для життя особового складу», — повідомили у ДСНС Кіровоградської області.

Під час ліквідації пожежі загинув 29-річний рятувальник.

«Встановлюємо причину пожежі. Станом на сьогодні екстракція та елеватор повністю неушкоджені. У олієпресовому цеху дійсно вигоріло, але основні вузли преса та жаровні цілі, тому зараз змінимо легке обладнання і будемо запускатися», — повідомив керуючий директор Максим Король у коментарі для Latifundist.com.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus