Бессарабська філія НІБУЛОНу з початку роботи відвантажила 2 млн т зерна

На кінець 2023 року на «Бессарабській» філії «НІБУЛОНу», що в Ізмаїлі, перевантажили понад 2 млн т зерна.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«В умовах війни, коли звичні експортні маршрути заблоковані, «Бессарабська» стала важливим транспортним хабом, через який збіжжя експортується у 25 країн світу», — зазначили в НІБУЛОНі.

Наразі там побудовано вже три причали. Кількість працівників збільшилась з 23 до понад 100. Введено в експлуатацію автоматизовану лінію вивантаження з вагонів та побудовані додаткові ємності для прийняття зерна із залізничного транспорту в період непогоди.

Читайте також: Нова філія НІБУЛОНу обробила перший мільйон тонн вантажів

Завдяки новій лінії обсяги вивантаження на філії збільшено до 60 вагонів на добу. Було запроваджено сервіс електронної реєстрації автотранспорту, завдяки чому вдалось ліквідувати черги, пришвидшити час обробки автотранспорту та управляти потоками експорту в розрізі культур.

«Бессарабська» філія єдина продовжить працювати окремо після обʼєднання елеваторів компанії в групи, оскільки вона розташована на великій відстані від всіх інших груп елеваторів та орієнтована на перевалку зерна, а не накопичення і доробку. 

Нагадаємо, в ніч на 23 серпня 2023 року «Бессарабська» філія «НІБУЛОНу» зазнала атаки з боку росії.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus