Інформація про зупинку Рівнеазоту недостовірна, завод продовжує працювати у звичайному режимі — Group DF

«Рівнеазот», що входить до азотного холдингу OSTCHEM Group DF Дмитра Фірташа не зупинявся та продовжує працювати у звичайному режимі. 

Про це у коментарі для Latifundist.com повідомила пресслужба компанії.

«У зв’язку з тим, що в окремих аграрних ЗМІ з’явилася недостовірна інформація щодо начебто зупинки «Рівнеазоту», пресслужба Group DF офіційно повідомляє: «Рівнеазот» не зупинявся та продовжує працювати у звичайному режимі. На підприємстві працюють всі базові цехи — цех аміаку, азотної кислоти, аміачної селітри та КАС», — повідомили в Group DF.

В компанії додали, що завод завантажено на 70%, підприємство повністю виконує виробничі плани та успішно проходить піковий високий сезон весінньої посівної. 

Контекст. 30 березня ІА «Інфоіндустрія» опублікувало новину, в якій йдеться про призупинення роботи «Рівнеазоту» на місяць. Йшлося про нібито зупинку виробництва аміачної селітри, аміаку та вапнякової селітри.

Читайте також: Черкаський Азот у 2023 році збільшив виробництво мінеральних добрив майже на 40% 

Як повідомлялося,  OSTCHEM запустив новий сучасний цех з виробництва карбамідо-аміачної суміші (КАС). Проєкт реалізований на базі ПрАТ «Рівнеазот» та орієнтований насамперед на фермерів західних регіонів України. Потужність нового виробництва — 300 тис. т на рік.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus