Астарта почне продавати цукор під власним брендом, згодом — і молоко

«Астарта» у 2024 році почне продавати цукор під власним брендом. Про це в інтервʼю Forbes.ua розповів генеральний директор компанії Віктор Іванчик.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

«Поки ми не плануємо масово виходити на цей ринок. Тому це невеликий відсоток. У поточному році — тисячі тонн, в наступних — десятки тисяч тонн. Для порівняння — на рік ми виробляємо до 400 тис. т цукру», — зазначив Іванчик.

За його словами, компанія також планує продавати під власним брендом молоко. Молочну продукцію, яка виготовлена з сировини «Астарти», зараз можна купити в супермаркетах під брендами «Люстдорф», Danone, «Яготинське», «Молокія», «Канів», «Галичина».

«Ми — найбільший промисловий виробник молока в Україні. Торік реалізували 111 тис. т молока екстра якості», — додав Іванчик.

Читайте також: «Ми готові «грати за правилами». Профільна асоціація просить уряд встановити нульову квоту на експорт цукру до ЄС

  • У четвертому кварталі 2023 року «Астарта» реалізувала 80,9 тис. т цукру, що на 30% більше ніж в четвертому кварталі 2022 року.
  • В 2023/24 МР компанія збільшила виробництво білого цукру на 34% порівняно з аналогічним періодом минулого року до 377 тис.
  • «Астарта» збільшила обсяги продажу цукру у 1 кварталі 2024 року до 69,5 тис. т у порівнянні з аналогічним періодом 2023 року (+37%).
Виконано за допомогоюDisqus