BASF оголосила про старт акційних програм: що пропонують аграріям

BASF Agricultural Solutions Україна з 3 червня 2024 року оголошує про старт акційних програм, у яких можуть взяти участь усі клієнти компанії. Йдеться про пропозиції, які стосуються препаратів для захисту насіння зернових, а також продуктів захисту озимого ріпаку восени, повідомили в пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

В компанії зазначили, що при купівлі від 40 л препарату Систіва® як бонус аграрій може отримати 20 л препарату Іншур® Перформ або 40 л Кінто® Дуо. За кожні наступні придбані 10 л Систіва® — відповідно 5 л Іншур® Перформ або 10 л Кінто® Дуо.

При купівлі препарату Бутізан®Стар аграрій може  отримати додаткові 10 л за кожні 200 л (починаючи з 400 л). 

Також можна отримати 5 л Карамба® Турбо як бонус за кожні придбані 100 л продукту (починаючи з 200 л). Купуючи 1000 л Карамба® Турбо, в подарунок аграрій отримує 100 л препарату, і як заохочення — 5 л за кожні додаткові 50 л. 

Читайте також: BASF адаптуватиме портфель продуктів для українського ринку до стандартів ЄС

«Український агровиробник завжди у фокусі уваги команди BASF. Тому головна мета нашої осінньої промо кампанії — підтримати аграріїв у складні часи. А як результат — зберегти конкурентоспроможність українських фермерів на світовому ринку», — наголосив Микола Мілієнко, керівник відділу маркетингу BASF Agricultural Solutions в Україні.

Зазначимо, що згідно з умовами акцій, продукція BASF має бути придбана тільки у визначених авторизованих офіційних дистриб’юторів. Про детальні умови можна дізнатися у менеджерів з продажів компанії BASF в вашому регіоні та на сайті компанії. З переліком можна ознайомитися за посиланням

Виконано за допомогоюDisqus