Feodal подарує гроші фермерам з деокупованих територій, що пройдуть онлайн-опитування

Компанія Feodal разом з міжнародними партнерами запустила проєкт «Голос фермера», який має на меті почути і дослідити реальні проблеми, з якими зіштовхнулись фермери з деокупованих територій для того, щоб передати ці дані партнерам що опікуватимуться допомогою.

Між кожними 100 респондентами, що пройдуть опитування компанія буде рандомно обирати фермера якому подарує 10 000 грн.

Для участі потрібно бути фермером, який має землі на деокупованих територіях.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Обирати будуть тільки між тими, хто відповідає вищезазначеним вимогам та пройде опитування до кінця.

Переможець буде обраний рандомно за допомогою рандомайзера. Буде обиратись число від 1 до 100. Номер респонденту присвоюється в порядку черги проходження опитування.

Результат буде оголошений на сторінці компанії у Facebook, а також менеджер зателефонує до переможця, щоб повідомити про виграш і скерувати щодо подальших дій.

Опитування можна пройти за посиланням.

«Ми маємо  діалог з благодійними організаціями які переймаються питаннями допомоги фермерам, проте їм потрібна інформація, про проблеми які потрібно вирішити і яку допомогу надати. Тому через цей проєкт ми пропонуємо фермеру розказати про свої проблеми в короткому опитуванні, де він має можливість також написати довільно те, що вважає за потрібне, і тим самим бути голосом за себе і за сотні інших фермерів які потребують допомоги», — коментує засновник компанії Андрій Дем’янович.

Окрім проблем з замінованими територіями є багато інших: труднощі зі збутом продукції, втрачені люди, техніка склади і багато подібних проблем, значення яких чітко не окреслене для благодійних організацій і тих, хто хоче долучитись до допомоги. І проєкт «Голос фермера» має наметі навести різкість і дати чіткі відповіді на питання: Яка допомога сьогодні потрібна українському фермерству, що постраждав від агресії рф.

Читайте також: Розмінуємо? FSD Ukraine подвоює бюджет проєкту гуманітарного розмінування в Україні

Виконано за допомогоюDisqus