НІБУЛОН продовжує модернізацію двох елеваторних комплексів (ФОТО)

НІБУЛОН продовжує модернізацію на елеваторних комплексах «Врадіївський» та «Колосівський елеватор», повідомили в пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

За словами Валерія Реуцоя, директора по роботі елеваторів НІБУЛОНу, до прийому пізньої зернової групи потужності обох об'єктів значно посилять.

На Врадіївському елеваторі збудували другу лінію для перевантаження, що дозволило вдвічі збільшити потужності та змінити схему з приймання та відвантаження. Якщо раніше комплекс дозволяв розвантажувати 50–80 т на годину, то зараз цей показник сягне 150–180 т на годину.

На філії переобладнали другу точку автозавантаження, яку трансформували згідно з найсучаснішими вимогами і з урахуванням усіх санітарно-технічних норм.

На «Колосівському елеваторі» підвищили продуктивність процесу відвантаження зерна на автотранспорт за рахунок двох побудованих бункерів місткістю по 40 т кожен.

Також тут замінили 4 одиниці транспортного обладнання під першим та другим авторозвантажувачем, що також підвищить рівень обслуговування партнерів.

Читайте також: НІБУЛОН значно розширить елеваторні потужності чотирьох філій

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.

Виконано за допомогоюDisqus