Компанія Лабазюка створить в Хмельницькій області новий індустріальний парк, який займатиметься переробкою

У Волочиську Хмельницької області з'явиться новий індустріальний парк «Ф’ЮЧЕ ІНДАСТРІ ХАБ». Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про його включення до Реєстру індустріальних (промислових) парків 1 жовтня 2024 року, повідомляє Мінекономіки.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Ініціатор створення парку ТОВ «ВІННЕР ІНВЕСТ КАПІТАЛ». Загальний обсяг інвестицій у проєкт становить близько 1 млрд грн, з яких 113 млн — власні кошти компанії. Проєкт допоможе створити 350 робочих місць у таких сферах, як переробка харчових продуктів, альтернативна енергетика та науково-технічна діяльність.

За даними YouControl, засновником ТОВ «Віннер Інвест Капітал» є АТ «ЗНКІФ «Віннер Капітал» народного депутата, члена Комітету ВРУ з питань аграрної політики та земельних відносин Сергія Лабазюка.

Читайте також: На Житомирщині зареєстрували індустріальний парк, де будуть переробляти технічні коноплі

  • На засіданні 23 квітня Уряд ухвалив рішення про включення індустріального парку BORSCHIV на Тернопільщині до Реєстру індустріальних (промислових) парків.
  • Компанія Ma'Rijany Hemp Company планує побудувати навколо заводу з первинної переробки конопляної трести індустріальний парк і вже подала офіційну заявку на реєстрацію.
  • У липні уряд включив до Реєстру 2 індустріальні парки, які займатимутьсяаграрною переробкою.

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.

Виконано за допомогоюDisqus