G.R. Agro відвантажила 3 тис. т кукурудзи повним циклом для Кернел

Компанія G.R. Agro вперше надала послуги повного циклу продажу та логістики кукурудзи по ланцюжку «Вільногірський елеватор»–транспортування власним автомобільним транспортом–перевалка на власному річковому терміналі на судно» для стороннього клієнта, яким виступала компанія «Кернел».

Про це повідомила прес-служба G.R. Agro.

Згідно з контактом, понад 3 тис. т кукурудзи мають поставлятися на умовах FCA на річковий транспортний засіб покупця. Для виконання зобов'язань продавця було збудовано повний логістичний ланцюжок «Вольногорський елеватор» G.R. Agro-перевезення кукурудзи автотранспортом G.R. Cargo–навантаження на судно покупця на річковому терміналі G.R. Agro».

Наголошується, що для реалізації даного логістичного ланцюжка компанія має всю необхідну інфраструктуру та персонал, щоб виконати контракт протягом 3-х днів.

Згідно з повідомленням, під час відвантаження «Вольногорський елеватор» здійснював безперервно операційну діяльність із приймання кукурудзи та соняшнику, не зупиняючи її. Для транспортування кукурудзи з елеватора було задіяно 15 власних автомобілів-зерновозів, а відстань до пункту розвантаження становила 45 км.

Річковий термінал G.R. Agro має такі характеристики: номінальна потужність перевалки — 350 т/год, норма навантаження на водний транспорт — 1000-1500 т/добу, глибина в зоні навантаження — 36-42 м, довжина причалу — 120 м.

«Таким чином компанія G.R. Agro має можливість надавати повний комплекс послуг з логістичного ланцюжка «Поле-елеватор-склад сільгоспвиробника-транспортування на річковий термінал-навантаження в судно-доставка на морський термінал-рейд порту/доставка кінцевим покупцям Чорноморського регіону», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сертифіковані елеваторні потужності в Україні становлять близько 45–50 млн т. Так, на тлі врожаю в 100 млн т дефіцит елеваторів становить понад 50%.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus