Гросанса, підозрюваного у замаху на Лещенка, залишили під вартою

Американського аграрія Курта Гросанса, якого підозрюють у замаху на Романа Лещенка, продовжили тримати під вартою.

Про це пише пресслужба Київського апеляційного суду.

Зазначається, що до Курта Гросанса, підозрюваного у замаху на міністра Романа Лещенка, застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 17 січня 2022 року включно.

Читати по темі: Протиріччя у справі Курта Гросанса: версії обох сторін

«За результатом апеляційного розгляду ухвалу Печерського районного суду міста Києва від 19 листопада 2021 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту — без задоволення», — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі нагадують, американський громадянин підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 27, п.п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 («Умисне вбивство»), ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 146 («Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»), ч.2 ст. 15, ч. 3 ст. 27, ч. 4. ст. 189 («Вимагання»), ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої») Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, адвокат Гросанса хоче довести, що це була провокація злочину. Він акцентує, що коли підзахисний не володів цією ситуацією. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus