Метеорологи попереджають про сильні вітри та короткочасні опади на завтра

На всій території України 14-го січня очікується сильний вітер. Середня швидкість вітру досягатиме 6 - 13 м/с, пориви до 20-25 м/с.

Про це повідомляє пресслужба сервісу агропогоди «Метео Фарм».

За словами експертів, разом з потужними вітрами пройдуть короткочасні опади переважно у вигляді дощу та мокрого снігу.

Читати по темі: Глобальне потепління чи сонячна активність: чому почастішали природні катаклізми і чого чекати в майбутньому

«Небо щільно затягне хмарами. У зв'язку з підвищенням температур розпочнеться відлига на дорогах утвориться ожеледиця та можливе налипання мокрого снігу», — коментують метеорологи.

Крім того, у нічний час на більшості території температура досягне відмітки 0...-7°С, денна складе +1...+5°С, на Сході та в Запорізькій області прохолодніше вночі -4...-11°С морозу, вдень температура знаходитиметься в межах -1...+3°С.

Нагадаємо, що бразильське агентство із постачання продовольства та статистики Conab знизило оцінку врожаю сої в Бразилії в 2021/22 МР до 140,5 млн т з 142,8 млн т раніше. Спекотна, суха погода поставила під загрозу перспективи врожаю в Аргентині та на півдні Бразилії.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus