На Одещині знайдено тіло очільника облуправління Держгеокадастру

За межами Одеси знайшли тіло високопосадовця, який очолював обласне управління Держгеокадастру.

Про це пише «Думская» з посиланням на джерела в поліції.

Повідомляється, що ймовірне самогубство (або вбивство) сталося 22 січня на польовій дорозі між с. Нерубайське та с. Холодна Балка Одеського району. Відтак було виявлено автомобіль Volkswagen Caddy, на сидінні водія якого знаходилося тіло чоловіка. У нього були розрізані вени, а поруч лежали закривавлені ножиці.

Зазначається, що встановлено особу загиблого. Ним виявився житель м. Болграда Дмитро Кукол 1980 року народження. Він обіймав посаду керівника відділу використання земель сільськогосподарського призначення та був заступником керівника Головного управління Держгеокадастру на Одещині.

Додається, що до весни 2021 року чоловік очолював регіональний головний комітет, а ще раніше був начальником відділу розвитку інфраструктури, містобудування, архітектури та земельних відносин Затоківської селищної ради.

Повідомляється, що причини та обставини загибелі чиновника встановлюються.

Нагадаємо, виробники соціальної продукції викупили 14 млн кубометрів газу по пільгових цінах. З 17 по 21 січня тривали торги з продажу на січень газу власного видобутку для підприємств, які виробляють соціально значущі продовольчі продукти. У результаті реалізовано понад 14 млн м3.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus