ТОПи аграрної галузі обговорять нагальні питання сезону-2022 на ODESSA GRAIN FORUM

В м. Одеса 24 лютого 2022 р. відбудеться ODESSA GRAIN FORUM за темою — «Очікування від сезону-2022». На форумі як спікери виступатимуть: представники державних структур, трейдери, термінали, логісти, агрохолдинги, фрахтувальники, вузькі фахівці.

Модератором форуму виступатиме — президент «Української зернової асоціації» (УЗА) Микола Горбачьов. Захід буде проходити в концерт-холі «Сади Перемоги 5».

«ODESSA GRAIN FORUM — це ефективний майданчик для зустрічі лідерів агро галузі, обговорення нагальних питань, обміну досвідом, налагодження нових контактів. Аналітика та прогнози від ТОПів галузі та вузьких фахівців», — говориться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, форум включає 4 блоки програми:

  • ЗЕМЕЛЬНА ТА АГРАРНА РЕФОРМА УКРАЇНИ. РОЗВИТОК. ІНВЕСТИЦІЇ.

Державна підтримка агробізнесу, залучення інвестицій. Перспективи та очікування для українських аграріїв та інвесторів. Конкурентоспроможність українських портів. Розвиток інфраструктури. Плани щодо підвищення інтересу до наших портів.

  • РИНОК ЗЕРНА-2022

Проміжні підсумки сезону ринку зернових 2021-22 та перспективи розвитку. Позиція України на основних ринках збуту зерна. Що змінилося протягом останніх кількох років. Світовий ринок зерна — принципи ціноутворення, розвиток за умов високої пропозиції. Форвардні контракти та банківська гарантія. Хеджування ризиків виробника. Фітосанітарні норми. Погляд трейдера на експорт зерна з України. Зерновий трейдинг в Україні. Рейтинг експортерів.

  • ЗЕРНОВІ ТЕРМІНАЛИ

Ефективність роботи зернових терміналів Потужності, пропускні можливості, новації. Досвід основних гравців ринку. Юридичні питання розвитку портових терміналів під час перевалки зернових.

  • ІНФРАСТРУКТУРА І ЛОГІСТИКА

Складні логістичні рішення для перевезення зерна. Реформи річкового транспорту. Ринок мультимодальних перевезень. Ризики контейнерних перевезень. Перевезення залізничного транспорту, як альтернатива автомобільному. Готовність власників вагонів у забезпеченні потреб у перевезеннях власників вантажів. Ціноутворення та ризики при фрахтуванні.

Зазначається, що програма знаходиться на стадії доопрацювання та доповнення. Спікерський склад у процесі узгодження.

З актуальною інформацією щодо спікерів та програми можна ознайомитися на сайті заходу.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus