BASF оголосив акцію на купівлю насіння соняшника

Департамент BASF Agricultural Solutions запускає нову акцію на прохання аграріїв. За купівлю 10 посівних одиниць насіння соняшника можна отримати в подарунок 10 л надійного гербіциду Пульсар® Флекс.

Про це повідомляє прес-служба компанії BASF.

Зазначається, що акція діє з 25 січня по 31 липня 2022 року. 

«Вже не перший рік компанія BASF проводить схожі акції, які отримують позитивний відгук з ринку. Ми прагнемо надати якомога привабливішу пропозицію сільгоспвиробникам, що дасть їм можливість скористатися ефективним та комплексним рішенням щодо вирощування соняшника в сегменті Clearfield® та Clearfield® Plus. Наша пропозиція містить гібриди  соняшника нового покоління та гнучкий гербіцидний захист. Ми завжди йдемо назустріч, аби нашою продукцією могла скористатися якнайбільша кількість підприємців», — розповіла менеджер з насіння BASF Agricultural Solutions Наталія Мельничук.

Згідно з повідомленням, в акції бере участь таке насіння компанії BASF як ЕС Колоріс КЛ, Дракаріс КЛП, ЕС Каприз СЛП. Це — гібриди виробничих систем Clearfield® та Clearfield® Plus. Усі вони мають високу стійкість до вовчка, стресостійкі та пластичні до різних кліматичних умов вирощування. Також зазначається, що гібриди швидко ростуть на старті, мають високу стійкість до несправжньої борошнистої роси. Останньої характеристики вдається досягати завдяки наявності гену PL6 та PL9.

За умовами акції насіння потрібно придбати в офіційних дистриб’юторів компанії. При чому, в акції може брати участь і насіннєвий матеріал, придбаний після 1 жовтня 2021 року. Більше насіннєвих одиниць — більше літрів Пульсар® Флекс у подарунок.

«Препарат Пульсар® Флекс протягом минулого року зарекомендував себе як ефективний захисник від бур’янів та вовчка соняшникового у посівах соняшника. Також продукт можна використовувати і на сої та горосі. Тому, купуючи насіння соняшника, аграрії одночасно отримають додатковий захист і для інших своїх культур. Завдяки інноваційній формуляції та зменшенній кількості діючої речовини у складі він забезпечує гнучкість та впевненість у вирощуванні наступних культур у сівозміні», — додав менеджер з маркетингу напрямку соняшника та ріпаку BASF Agricultural Solutions Михайло Маленький.

Щоб долучитися до акції, потрібно сконтактувати зі своїм дистриб’ютором та оформити відповідне замовлення.

Нагадаємо, що соняшникова олія останнім часом здійснює хорошу підтримку соняшнику на внутрішньому ринку. Ціни залишались в діапазоні 19,5-23 тис. грн СРТ завод залежно від масової частки олії (46-50%) в регіонах.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus