Два судна відмовилися від маршруту до українських портів (ОНОВЛЕНО)

Зазначається, що раніше повідомлялося, що 14 лютого, контейнеровоз MSC Belle мав прибути з Туреччини до Одеського порту. Однак, судно раптово відхилилось маршрут та змінило навігацію. Нині судно прямує до Олександрійського порту (Єгипет) про що свідчать дані MarineTraffic.

Представники українського офісу Mediterranean Shipping Company повідомили, що їхній контейнеровоз не мав заходити до порту Одеси. Відтак, заміна відбулася вже після заявки на суднозахід, і вона ніяк не пов'язана з політичними повідомленнями

Навігація контейнеровозу MSC Belle за даними MarineTraffic

ОНОВЛЕНО 9:55 15.02.2022

Одразу два вантажних судна, які прямували в порти Одеси та Чорноморська, змінили свій маршрут.

Про це пише usm.media за даними сервісу MarineTraffic, який відстежує навігацію мортранспорту.

Повідомляється, що судно Florica, мало прийти 14 лютого з Греції до порту Чорноморська. Проте, за даними MarineTraffic, судно стоїть на якорі в турецькому порту Тузла.

Навігація вантажного судна Florica за даними MarineTraffic

Нагадаємо, визначення безпечного морського шляху для суден в Чорному морі підходить до кінця. За дорученням Міністерства інфраструктури України Держгідрографія проводить позапланові проміри глибин для уточнення характеру та структури рельєфу дна в Північно-західній частині Чорного моря.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus