Я не поділяю панічних настроїв, але мені імпонує увага ЗМІ — Нестеренко

Вадим Нестеренко, засновник та голова наглядової ради агрохолдингу «Ristone Holdings»
Вадим Нестеренко, засновник та голова наглядової ради агрохолдингу «Ristone Holdings»
Джерело фото: Latifundist.com

Голова наглядової ради агрохолдингу Ristone Holdings Вадим Нестеренко не поділяє панічних настроїв більшості та вірить в дипломатичний шлях розв'язання всіх проблем.

Про це він повідомив в коментарі для Latifundist.com.

Вадим Нестеренко прокоментував публікації деяких ЗМІ про його виїзд за кордон.

«Мені в якомусь сенсі приємно, що ЗМІ з таким інтересом придивляються до мого життя, до мого бізнесу та до різних чуток навколо мене. Щодо мого виїзду за кордон, хочу сказати, що вал панічної інформації про початок війни не означає, що бізнес, особливо великий і системний, повинен зупинитися і відмовитися від заздалегідь намічених планів», — каже він.

За його словами, Ristone Holdings пов'язаний численними договорами та домовленостями. Також необхідно виконувати призначені заздалегідь зустрічі та переговори із зарубіжними партнерами.

«Саме на таку заздалегідь заплановану зустріч я вилетів у неділю і вже в четвер після завершення переговорів повернуся в Україну», — коментує Вадим Нестеренко.

Повідомляється, що керівник Ristone Holdings вилетів не чартерним рейсом, а за заздалегідь купленим в обидва боки квиткам. Варто додати, що сім'я Вадима Нестеренка перебуває в Україні, у місті Дніпро. Він каже, що не збирається евакуюватися з родиною, адже їхнє життя та плани пов'язані з Україною.
Додається, що голова наглядової ради агрохолдингу Ristone Holdings скептично оцінив можливість широкомасштабних військових дій на території України.

«Я не поділяю панічних настроїв щодо загрози повноцінної війни. Переконаний, що українська влада у співпраці із західними партнерами зможе знайти та реалізувати дипломатичний шлях усунення таких загроз. Важливо, щоб цей процес «інформаційної війни» не затягнувся так надовго, щоб завдати надто серйозної шкоди економіці України від панічних настроїв, які свідомо нагнітають окремі ЗМІ», — підсумував Вадим Нестеренко.

Зазначимо, що низка вітчизняних ЗМІ публікують інформацію про те, що українські бізнесмени та олігархи чартерними рейсами покинули Україну. Видання «Українська правда» пише, що 13 лютого з України вилетіли бізнесмени Андрій Ставніцер та Вадим Нестеренко. Засновник компаній «ТІС» та «М.В. Карго» Андрій Ставніцер, в свою чергу повідомляє, що знаходиться за кордоном у відрядженні.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus